Artesana de pilota Valenciana

Com una part fonamental per a continuar amb l'esport de la pilota valenciana a Agullent (València), fabriquem de forma totalment artesanal...

Amparo Pascual Pérez

image 2

Pilotes de badana, frontó, vaqueta i guants. L'elaboració d'estes peces seguix els paràmetres tradicionals i al mateix temps guarda els seus secrets professionals per a aconseguir uns resultats excel·lents. Les pilotes són elaborades minuciosament per mans expertes on la creativitat no té límits.

Fundador

image 3

L'empresa va nàixer a principi dels huitanta. Va ser creada pels meus pares; amb el temps, ells es van anar forjant amb una saviesa especial que els va fer únics. Hui jo seguisc el seu llegat, un llegat generacional que de pares a fills ha anat millorant sense perdre l'essència d'una labor on el pilar fonamental és l'autoexigència, la qualitat de les matèries primeres i el continu interés per oferir cada dia pilotes de major varietat i d'alta qualitat.

asdf

Varietat de pilotes

image 4

En l'actualitat sóc l'única dona artesana de pilota valenciana que existix en la Comunitat. Realitzem pilotes de gran varietat tant en pes, textura, grandària i bot, perquè puguen jugar en les diferents modalitats de pilota i a totes les edats. Vore'n les característiques en la secció de productes.